Barista en patisserie

La Collina is gek op echte goede koffie. Of het nu een dubbele espresso is of een latte macchiato, wij bereiden ze altijd met liefde met de koffiebonen van Lavazza. En wat is er lekkerder dan een mooi palet aan zoetwaren voor bij de koffie?

BarristaworkshopBinnenkort organiseren we een open workshop koffie en patisserie. Tijdens deze middag ga je onder begeleiding van onze barista leren koffie maken. Daar komt ook een stukje theorie bij kijken en veel oefenen. In de keuken ga je aan de slag met onze kok, een echte liefhebber van patisserie.

Nadat de zoetwaren bereid zijn en iedereen het maken van koffie aardig onder de knie heeft gaan we met jouw favoriete koffie genieten aan de grote tafel in de zaak. Echt een leuke activiteit, leerzaam, gezellig en lekker!

U kunt ons bellen 030-6919981, mailen of even langskomen bij ons op de Marconibaan 42H in Nieuwegein voor meer informatie.
Bij voldoende animo kunnen wij deze workshop ook speciaal voor een intiem gezelschap organiseren.

Kosten: €29,50,- per persoon,
Locatie: Marconibaan 42H in Nieuwegein
Datum: nog te bepalen 13.30-16.00
Minimum aantal deelnemers: 8 personen
Interesse: stuur een mailtje naar info@lacollina.nl t.a.v. Laura Vrenken als je interesse hebt in deze workshop.
Deze workshop kan ook plaatsvinden voor besloten gezelschappen bij een minimaal aantal van 8 personen.

  • Mocht de workshop niet voldoende inschrijvingen hebben, dan laten we dit per mail een week van te voren weten. Afmeldingen later dan 2 dagen van te voren brengen we in rekening.

Activiteiten La Collina
Bekijk onze agenda voor alle kookworkshops, evenementen en bijzondere activiteiten: http://lacollina.nl/agenda-activiteiten