Kookworkshops

Maandelijks organiseert La Collina een kookworkshop of wijnproeverij. Deze zijn soms open op inschrijving, maar ook geregeld besloten voor een familiebijeenkomst, bedrijfsuitje of een andere gelegenheid. U kunt altijd vrijblijvend informatie opvragen door contact met ons op te nemen: info@lacollina.nl of per telefoon:030-6919981. We zien u graag verschijnen!

Zelf Mediterraan koken en het “Bella Vita” gevoel ontdekken? Dat kan!

Wij geven kookworkshops aan groepen op alle dagen. Minimaal 8 en maximaal 60 personen en op reservering. Bij deze gezellige avonden zit alles inbegrepen: een eigen gekookt 4 of 5 gangen diner, alle dranken gedurende de hele avond en de begeleiding en uitleg van onze ervaren kok.

 

Om u een idee te geven hoe een kookworkshop eruit kan zien bij La Collina klikt u hier voor een impressie.

U kunt kiezen uit bijvoorbeeld de Siciliaanse  en de Toscaanse keuken, hiervoor stellen we een bijzonder menu samen. Deze kookworkshop is uiteraard geschikt voor teambuilding, gezellig bedrijfsuitje, een vrijgezellendag of gewoon een intieme avond met uw vrienden, familie of buurtgenoten.

Kosten €69.95 ex BTW per persoon.

Om u in te schrijven kunt ons bellen 030-6919981, mailen of even langskomen bij ons op de Marconibaan 42 in Nieuwegein

Thema workshops La Collina

Truffelworkshop 

Alles leren over truffels tijdens de Truffelavond bij Traiteur La Collina aan de V oorheuvel in Zeist

Koken met verse truffel

In oktober en november hebben we een truffelworkshop georganiseerd. Klik hier voor de terugblik. Lijkt het u ook leuk om meer te weten te komen over deze superdelicatesse ? Bij voldoende animo kunnen we deze workshop op korte termijn nog eens organiseren.  Ook in 2018 organiseren we weer een soortgelijke masterclass. Mail naar info@lacollina.nl als u interesse heeft.

 

 

 

 

 

Masterclass Barbecue

Masterclass barbecue

Echt goed leren barbecuen

Op zondag 21 augustus hebben we een masterclass barbecue georganiseerd. Klik hier voor de terugblik. Lijkt het u ook leuk om goed te leren barbecuen? Ook in 2018 organiseren we weer een soortgelijke masterclass. Mail naar info@lacollina.nl als u interesse heeft.

 

 

 


Workshop “Vlees van kop tot staart” 

Vleesworkshop bij Trattoria La Colina

Uitbenen van vlees

Op woensdag hebben we een workshop “Vlees van kop tot staart” georganiseerd. Klik hier voor de terugblik. Lijkt het u ook leuk om hier meer te weten over te komen? Ook in 2018 organiseren we weer een soortgelijke masterclass. Mail naar info@lacollina.nl als u interesse heeft.

Kookworkshops 

Open kookworkshop “Kerst” 

Interesse: stuur een mailtje naar info@lacollina.nl en nodig je culinaire vrienden, collega’s en buurtgenoten uit om  deel te nemen aan deze bijzondere avond.

We gaan verschillende gerechten maken, waaronder rilette met makreel en huisgemaakte kaneelmayonaise, wilde paddestoelensalade met gegrilde groene asperges, oma’s stoofperen en een hertenbiefstuk met rode port/chocoladesaus, aardappelgratin met Parmezaanse kaas met als nagerecht tiramisu originale.

 

Tijd ca. 18.00 uur tot ca. 23.00 uur
Kosten €65,- per persoon
We hebben plek voor 8 a 60 personen.

Bij deze gezellige avond zit alles inbegrepen, drankjes gedurende de hele avond en begeleiding, uitleg van een ervaren kok. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten!

Wij zien uw aanmelding graag verschijnen!

La Collina

Kinderkookworkshop pepernoten bakken

PepernotenLa Collina gaat onder begeleiding van kok Piet met de allerkleinsten pepernoten bakken. Alle kinderen mogen hun eigen beslagje maken en de pepernoten afbakken in de oven.

We hebben zelfs gehoord dat Sinterklaas komt proeven…

Kosten: gratis, maar  wel onder begeleiding van minimaal 1 ouder of verzorger.

Stuur een mailtje naar info@lacollina.nl en laat ons weten met welk bakkertje je komt.

 

 

 

Wijnproeverij woensdagavond 

La Collina  en Arno Woesthoff nemen u mee op een (denkbeeldige) rondreis door la bella Italia.

Arno Woesthoff is bekend van tv, spraakmakende proeverijen en andere wijnevenementen.
Arno geeft een geweldige presentatie, een echte beleving, u waant zich al snel in Italië met een glas wijn in de hand.

wijnproeverij

Mark Driessen is deze avond uw gastheer, en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Samen met u proeven wij tien verschillende Italiaanse wijnen aangevuld met de bijpassende specialiteiten uit het assortiment van La Collina: bijzondere kazen, heerlijke salami’s, hammen en andere topproducten, ambachtelijk en biologisch.

Kosten voor deze avond zijn €24,95 per persoon.
Tijd: 19.00-22.30

U kunt voorafgaand aan deze proeverij bij ons tegen gereduceerd tarief dineren voor €15, euro per persoon. Dit is inclusief een heerlijk glas Italiaanse wijn om alvast in de stemming te komen.

Reserveren graag voor 20 november bij La Collina of via 030-6919981 of info@lacollina.nl.

Graag tot dan!

La Collina