Mediterrane kookworkshops

La Collina staat voor lekker eten met een Mediterrane insteek. Door de jaren heen hebben we al heel wat kookworkshops georganiseerd. Kenmerkend van deze avond: deelnemers van de workshop gaan altijd met een glimlach naar huis en de ambitie om de geleerde recepten thuis te bereiden.

U kunt kiezen uit een aantal Italiaanse streekmenu’s als Piemonte, Sicilië, Toscane, Calabrische keuken of de Spaanse keuken, zoals de traditionele paella of  een nog nader te bepalen menu.

Kookworkshop bij La CollinaDe kosten zijn € 65,00 p.p. dit is inclusief een avond vol gezelligheid, een eigen gekookt diner en alle drankjes.  Een kookworkshop organiseren we vanaf 8 personen tot 60 personen. Onder begeleiding van onze kok gaat u gezamenlijk de keuken in en in groepjes aan de slag met het te bereiden menu. Er is iemand aanwezig om u en uw gasten te voorzien van drankjes, de tafel te verzorgen en af te wassen. Kijk hier voor een impressie van een kookworkshop.

Door het jaar heen organiseren we ook diverse themaworkshops, zoals de workshop Vlees van kop tot staart, een pastaworkshop, truffelavond, masterclass barbecue en wijn&spijsavonden. Deze kookworkshops worden door het jaar heen gepland, maar zijn ook voor besloten gezelschappen mogelijk, bij minimale aantal van 10 deelnemers.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen over een van onze kookworkshops, dan kunt u altijd een mailtje sturen naar info@lacollina.nl of bellen naar 030-6919981.

Activiteiten La Collina
Bekijk onze agenda voor alle kookworkshops, evenementen en bijzondere activiteiten: http://lacollina.nl/agenda-activiteiten