Olijfolieproeverij

Als Mediterrane traiteur met een groot assortiment aan delicatessen hebben we de lekkerste olijfolie in huis, uit o.a. Italië, Griekenland en Portugal. Op zondagmiddag 2 juli vertelt onze leverancier Viva Portugal hoe het productieproces van de Portugese olijfolie verloopt en gaan we proeven, heel veel proeven.

 

Olijfproeverij ZeistOpzet van de workshop

We gaan pure olijfolie proeven, van een alledaagse olijfolie tot een exclusieve soort. In combinatie met een aantal heerlijke hapjes gaan we de olijfolie toepassen, zodat je ook leert wat mooie smaakcombinaties zijn.

Vervolgens gaan we aan de slag in de keuken om een aantal heerlijke dressings te maken. Deze middag leer je van alles over olijfolie en de verschillende smaakcombinaties met gerechten. Een hele ontspannen en heerlijke middag.

 

 

 

Kosten: € 29,50,- per persoon,
Locatie: Voorheuvel 73 in Zeist
Datum: zondag 2 juli
Tijd: 14.00-17.00
Minimum aantal deelnemers: 10 personen
Interesse: maak een online reservering: http://lacollina.nl/events/olijfolieproeverij/ of mail naar info@lacollina.nl of bel naar 030-6919981.

  • Mocht de workshop niet voldoende inschrijvingen hebben, dan laten we dit per mail een week van te voren weten. Afmeldingen later dan 2 dagen van te voren brengen we in rekening.

Activiteiten La Collina
Bekijk onze agenda voor alle kookworkshops, evenementen en bijzondere activiteiten: http://lacollina.nl/agenda-activiteiten