Pastaworkshop

Als Mediterrane traiteur met de mooiste Italiaanse delicatessen houden wij natuurlijk van verse pasta, sterker nog we zijn er gek op! We hebben dit jaar al twee ontzettende leuke pastaworkshops georganiseerd.

Opzet van de workshop
Onder begeleiding van onze pasta-expert ga je leren om zelf verse pasta te maken. Je leert de verschillende technieken en bereidingswijze. We beginnen de avond met een antipasti en glas wijn of fris en gaan dan onder de bezielende begeleiding van onze kok de keuken in. Daar gaan we aan de slag in kleine groepjes. We bereiden alle maaltijden zelf en nemen tussen het koken plaats aan de grote tafel om te genieten van de zelf bereide gerechten.

Inhoudelijke insteek van de workshop 
Facts and figures over pasta maken: verse pasta, pasta laten drogen en werken met kleurtjes
Pastadeeg maken, zelf kneden. oprollen van het deeg en werken met de pastamachine
Bereiden van vulling en saus voor ravioli
Spaghetti en pappardelle maken met traditionele Italiaanse pastasaus en stoofschotel
Pasta frollo (boterdeeg), sabayon en vers fruit bereiden

Kosten: €60,- per persoon,
Locatie: Marconibaan 42H Nieuwegein
Datum: nader te bepalen en te organiseren voor besloten gezelschappen vanaf 8 personen
Tijd: 18.00 – 22.00
Minimum aantal deelnemers: 8 personen en max 48
Interesse: stuur een mailtje naar info@lacollina.nl t.a.v. Laura Vrenken als je interesse hebt in deze workshop


Deze workshop kan ook plaatsvinden voor besloten gezelschappen bij een minimaal aantal van 8 personen.

  • Mocht de workshop niet voldoende inschrijvingen hebben, dan laten we dit per mail een week van te voren weten. Afmeldingen later dan 2 dagen van te voren brengen we in rekening.

Activiteiten La Collina
Bekijk onze agenda voor alle kookworkshops, evenementen en bijzondere activiteiten: http://lacollina.nl/agenda-activiteiten