Truffelworkshop

Alles leren over truffels tijdens de Truffelavond bij Traiteur La Collina aan de Voorheuvel in Zeist

Tijdens het truffelseizoen hebben wij in onze traiteur volop truffelproducten en seizoensgerechten met deze bijzondere delicatesse.

We organiseren dan ook elk jaar een aantal truffelavonden. Houd de agenda in de gaten voor de data. Voor 2018 is deze open kookworkshop gepland 7 december, maar we organiseren deze ook voor besloten gezelschappen. Bij voldoende animo organiseren wij met alle liefde nog een avond met deze speciale delicatesse in de hoofdrol.

U kunt ons bellen 030-6919981, mailen of even langskomen bij ons op de marconibaan 42H in Nieuwegein

 

Activiteiten La Collina
Bekijk onze agenda voor alle kookworkshops, evenementen en bijzondere activiteiten: http://lacollina.nl/agenda-activiteiten

Truffelavond terugblik 

Bij La Collina deden een twintigtal mensen mee aan een speciale workshop over de truffel. Onder de enthousiaste begeleiding van eigenaar Mark Driessen maakten ze in groepjes het menu, waarin natuurlijk veel truffel was verwerkt. Bruschetta met truffel-eisalade, carpaccio met truffelmayonnaise, kabeljauw, varkenshaas met truffelroomsaus, verse pasta en en risotto met paddenstoelen. Ook het toetje bestond uit truffels maar dan de chocoladeversies. Alles vers en zelfgemaakt.

Alles leren over truffels tijdens de Truffelavond bij Traiteur La Collina aan de V oorheuvel in Zeist

Koken met verse truffel

Tussendoor het koken en eten door werden er bijpassende wijnen geproefd van Sauter Wijnen en vertelde Italiaanse kok Federico Mocci over de verschillende soorten truffels, waar ze gevonden worden en waarom ze zo duur zijn.

Een mooie avond, met heerlijk eten, veel gezelligheid en ook nog leerzaam, dat was de conclusie van de deelnemers. Heb je de truffelavond gemist geen nood.

Meer info over onze (kook)workshops is te vinden op: www.lacollina.nl/kookworkshops

Hier vindt u o.a.  een verslag van de eerdere truffelworkshop, workshop vlees van kop tot staart en masterclass BBQ.