Workshop Vleesch

Vleesworkshop bij Trattoria La Colina
Bij La Collina zijn we gek op lekker eten en hebben we een voorkeur voor biologisch. Zeker als het aankomt op goed, gezond en verantwoord vlees.
We zijn dan ook trots op ons EKO-keurmerk:). Naar verwachting organiseren we de kookworkshop Vleesch in september. Houd de agenda in de gaten voor de data en prijs.

 

 

U kunt ons bellen 030-6919981, mailen of even langskomen bij ons op de Marconibaan 42 H te Nieuwegein voor meer informatie. Bij voldoende animo kunnen wij deze workshop ook speciaal voor een intiem gezelschap organiseren.

Activiteiten La Collina
Bekijk onze agenda voor alle kookworkshops, evenementen en bijzondere activiteiten: http://lacollina.nl/agenda-activiteiten

Terugblik Workshop Vleesch

Biologische Slagerij Wim Kok en La Collina hebben samen met hun gasten een mooie vleesavond verzorgd. “Fantastisch om een vakman zo aan het werk te zien. Nooit geweten dat het uitsnijden van vlees nog zo’n grote klus is. Zelfgemaakte filet americain en schnitzel, supermalse biefstuk: het was heerlijk. En gezellig.’ Zo vertelde een van deelnemers aan de workshop ‘Vlees van kop tot staart’ bij La Collina.

Vleesworkshop bij Trattoria La ColinaOngeveer 20 vleesliefhebbers en geïnteresseerden waren afgelopen woensdag avond afgekomen op de vleesworkshop, die La Collina in samenwerking met Slagerij Wim Kok organiseerden. De deelnemers mochten zelf aan de slag in de keuken nadat ze eerst hadden geluisterd en toegekeken bij het vakwerk van Wim en Xavier. In verschillende groepjes werden de gerechten bereid.

 

 

Vleesworkshop bij Trattoria La Colina

Zo waren een aantal man zorgvuldig bezig met het aansnijden van de delicatesse Batalé Duroc Ham en werd in de keuken de schnitzel platgeslagen en gepaneerd. En wat werd nog meer bereid…? Ondertussen werden de aardappeltjes gebakken en de groenten klaargemaakt om de gerechten te vergezellen.

Vervolgens werd er samen gedineerd aan een grote lange tafel midden in de zaal van